Anna Grudzińska-Krawczyk

Anna Grudzińska-Krawczyk

Absolwentka studiów magisterskich w SGGW na kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności ze specjalizacją dietetyka. Uczestniczka certyfikowanych kursów z zakresu dietetyki klinicznej i psychodietetyki oraz wielu warsztatów i konferencji. A także autorka publikacji internetowych oraz szkoleń o tematyce żywieniowej.

Posiada doświadczenie w rożnych obszarach dietetyki, choć z największą pasją pracuje udzielając indywidualnych porad. Przyznaje, że odchudzanie to nie tylko dobry jadłospis, ale konieczna jest odpowiednia motywacja, dlatego intensywnie poszerza swoją wiedzę z zakresu psychodietetyki, aby jak najlepiej zmotywować każdego pacjenta.

Szczególnie interesują ją diety roślinne- najpierw zdobywała swoją wiedzę na warsztatach z diet wegetariańskich a następnie poprzez praktyki i pracę w poradni dietetycznej WegeCentrum. Jej pierwsza praca dyplomowa dotyczyła odpowiedniego bilansowania diety wegańskiej, natomiast w pracy magisterskiej zajmowała się badaniem grupy wegetarian oraz suplementacji przez nich witaminy B12.